Autoruitschade

Wanneer u betrokken raakt bij een ongeval dan heeft dat meestal tot gevolg dat er veel geregeld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan het herstel van schade of aan de afhandeling met de verzekering.

Heeft u autoruitschade? Dan is Carglass, specialist in autoruitreparatie en -vervanging, er om u te helpen! Naast dat uw ruitschade professioneel wordt hersteld, maakt Carglass het u makkelijk door de financiële afhandeling na de reparatie of vervanging direct met de verzekeringsmaatschappij te regelen. 

Repareren of vervangen

Bij Carglass wordt altijd eerst gekeken of de voorruit kan worden gerepareerd in plaats van deze meteen te vervangen door een nieuwe ruit. Zo bespaart u tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan wordt de voorruit vervangen. Bijvoorbeeld als de schade te groot is om te repareren of als deze zich hinderlijk in het gezichtsveld bevindt. Iedere autoruit kan door de servicemonteurs van Carglass worden vervangen, ongeacht het model of merk auto. 

Inplannen en afhandelen

Met meer dan 50 vestigingen is er altijd een Carglass bij u in de buurt. U kunt uw afspraak inplannen bij een vestiging naar keuze en op het tijdstip dat het u het beste uitkomt. Daarnaast regelt Carglass de financiële afhandeling na de reparatie of vervanging, direct met de verzekeringsmaatschappij.

Maak nu online uw afspraak op www.carglass.nl en gebruik bij het maken van de afspraak de actiecode HNO2017*. Wij sturen u dan een leuke attentie toe!  

Geldig t/m 31-12-2017.