Autoschade herstel

Bij het herstel van de autoschade worden de beschadigde onderdelen in principe vervangen door originele nieuwe onderdelen. Beschadigde delen worden milieu verantwoord afgevoerd.

Bij Autoschade Herstel Groep wordt veel aandacht besteed aan het milieu, daarom repareert men volgens de strenge duurzaamheidsnormen van Stichting Groen autoherstel.

Kleine schades kunnen meestal snel worden gerepareerd. De herstellers beheersen de techniek van het uitdeuken zonder spuiten, die geschikt is voor het repareren van kleinere cosmetische schades.

Indien een auto schade heeft aan het chassis of de wielophanging dan zal de reparatietijd/ reparatieduur wat langer kunnen zijn. Dit geldt ook voor grotere beschadigingen aan de auto die nog kunnen worden uitgedeukt. Denk hierbij aan spatbord, motorkap en deur. Als uitdeuken niet mogelijk is worden onderdelen vervangen. 

Wanneer de onderdelen vervangen of grotere schades uitgedeukt zijn wordt de auto gereed gemaakt voor de autospuiterij. Hierbij wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke lakken.

Nadat het reparatie- en spuitwerk afgerond is wordt een eindcontrole uitgevoerd. De Autoschade Herstel Groep biedt 7 jaar garantie op reparatiewerkzaamheden, een unieke formule in de schadebranche.  

Na de keuring is uw auto gereed en neemt de schadehersteller contact met u op, zodat u de auto kunt ophalen.