Dienst

Hulp met Schaderegelen

Heeft u schade aan uw auto, en heeft u zelf geen verzekering gesloten die de reparatiekosten vergoedt?  De deskundigen van het Hulp na Ongeval netwerk bieden u Hulp met Schaderegelen.

Hulp met Schaderegelen is geheel gratis. Wij bieden u advies over de mogelijkheid uw schade te verhalen en juridische bijstand bij het verhalen van de autoschade op de tegenpartij.

Bel voor hulp bij het verhalen van uw schade 088 - 456 0123 of stuur het volledig ingevulde en door beide partijen ondertekende schadeformulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

SCHADEHERSTEL

Kwaliteit gegarandeerd

Op iedere locatie van Autoschade Herstel Groep wordt gewerkt volgens de kwaliteitseisen van FOCWA Eurogarant. Met het laten uitvoeren van een reparatie bij Autoschade Herstel Groep kiest u voor:

7 jaar garantie

Autoschade Herstel Groep biedt duurzaamheid en innovatie. De specialisten passen de nieuwste reparatietechnieken toe. Met deze nieuwe technieken gaat de kwaliteit omhoog, maar de kosten omlaag. Kwaliteitsherstel waarbij uw auto zijn waarde en uitstraling behoudt. Op schadeherstel wordt maar liefst 7 jaar garantie gegeven.

Apollo

Bij Autoschade Herstel Groep wordt continue gewerkt aan het optimaliseren van de dienstverlening. Daartoe wordt gewerkt met Apollo.  Een digitaal schademanagementsysteem waarmee alle werkprocessen gecontroleerd worden. Het grote voordeel van het werken met Apollo is dat de reparateurs van Autoschade Herstel Groep zichzelf kunnen controleren en verbeteren, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste prijs en kwaliteit.

Easy2Fix

Bij kleine autoschades bieden wij u snelheid, gemak en een betaalbare oplossing. Met Easy2Fix, de reparatieformule voor krasjes en deukjes, rijdt u snel weer met een blinkende auto de deur uit. En de kosten, die vallen gegarandeerd mee.

Groen Autoherstel

Kiezen voor schadeherstel via Autoschade Herstel Groep is kiezen voor de natuur. De vestigingen worden jaarlijks gecontroleerd door Groen Autoherstel, een gerenommeerde en onafhankelijke stichting die strenge controles uitvoert en hoge eisen stelt aan herstelbedrijven op het gebied van duurzaam en milieubewust repareren. Autoschade Herstel Groep denkt groen, u ook?